loading...

رسانه خبری

آجیل شور خط قرمز مبتلایان به پرفشاری خونتهران- ایرنا- رییس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نمک سبب نگه داشتن مایعات در بدن و در نتیجه افزایش حجم و پرفشاری خون م...

بازدید : 168
پنجشنبه 2 فروردين 1397 زمان : 7:00
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رسانه خبری

آجیل شور خط قرمز مبتلایان به پرفشاری خون

تهران- ایرنا- رییس انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نمک سبب نگه داشتن مایعات در بدن و در نتیجه افزایش حجم و پرفشاری خون می شود، به مبتلایان به پرفشاری خون توصیه کرد در ایام نوروزاز مصرف آجیل های شور پرهیز کنند.

علمي موزشي رژيم غذايي ديابت و فشار خون

اخبار علمی

مشاهده پست مشابه : قالب وردپرس Publisher ورژن ۱٫۹٫۳ – قالب پابلیشر – قالب ناشر
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 5665

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5666
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 2864
  • بازدید کننده امروز : 1,327
  • باردید دیروز : 12531
  • بازدید کننده دیروز : 10,924
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27515
  • بازدید ماه : 31424
  • بازدید سال : 111259
  • بازدید کلی : 1131881
  • کدهای اختصاصی